Onze honden

DOUBLE TROUBELS CRAFTY CROSSWOLF (HOPPA)

Roepnaam: Hoppa
Geb. datum: 26 november 2013
Kleurslag: Wolfsgrauw
Geslacht: Reu
Uitslagen: HD-vrij, ED-vrij, DM-vrij


Hoppa is een grote, forse, pittige donkere wolfsgrauwe reu. Hoppa is geboren op 26-11-2013. Op dit moment is hij een echte puber met het daarbij behorende grenzen aftastende gedrag. Hij heeft heel veel energie en doet niets liever dan samen met zijn baasje werken. Hij is zeer mensgericht, balgretig, zeker, energiek maar bovenal ontzettend lief. Ook Hoppa zal binnenkort geröntgend worden en mochten zijn heupen en ellebogen goed zijn gaan we zeker met hem verder. Hoppa heeft inmiddels 2 “Uitmuntend’s” gehaald op de 2 shows die hij gelopen heeft. Een veelbelovende hond.

Hoppa 5
Hoppa 6
Hoppa 2
Hoppa 3
Hoppa 4
Hoppa 1

MARLEY VAN PACK DES TERRES DE MADININA (BENDE)

Roepnaam: Bende
Geb. datum: 3 maart 2016
Kleurslag: Zwart
Geslacht: Teef
Uitslagen: Bende zal begin 2017 getest worden!


Bende komt uit de combinatie Rammstein de La Légende du Loup Noir en Candy Von Camelot en is geboren op 3 maart 2016, een mooie, lieve en zeer belovende zwarte teef. Bende is een heel bijzonder hondje waar we mee verder willen als gebleken is dat haar heupen en ellebogen goed zijn.

Op dit moment doet Bende mee aan gehoorzaamheidscursussen. Ze is sociaal en heel vriendelijk naar mensen, kinderen en andere dieren. Ze is nu nog een echte puber en dus ondeugend, maar goed af te leiden.

Bende 2
Bende 1
Bende 3